MIHIN AUTOILLA VOIT OSALLISTUA?

1400 Trophy autolla voit osallistua useisiin eri sarjoihin Suomessa.

Näistä suosituin on Rally Trophy sarja, jossa kilpaillaan 1400 Trophy autoilla sekä V1600 autoilla. Kilpailut ovat kaikki ennakkotutustumattomia eli kilpailuihin voi osallistua lisenssiluokasta riippumatta. Sarjaan ei ole erillistä ilmoittautumista vaan osallistuminen osakilpailuun riittää. Tarkemmat sarjasäännöt löydät täältä ja sarjan kilpailut löydät kalenterista.

Jos olet lisenssiluokaltasi A- tai B-juniori, voit osalistua Rally Trophyn lisäksi samalla Rallin Suomen Juniorimestaruussarjaan, jossa 1400 Trophyille on tarjolla oma luokka. Kilpailut ovat ennakkotutustumattomia kilpailuja. Sarjaan ei myöskään ole erillistä ilmoittautumista vaan osallistuminen osakilpailuun riittää. Voit lukea lisää sarjasta sen omilta sivuilta.

Voit osallistua myös Suomen suosituimpaan rallisarjaan, F-Rallisarjaan. Tässä sarjassa voit oman valintasi mukaan ajaa joko nuotista tai ilman, mutta sarjaan on ennakkoilmoittautuminen sekä ilmoittautumismaksu, lue lisää sarjan omilta sivuilta.

Jos mihinkään sarjaan osallistuminen ei kiinnosta, voit osallistua liki mihin tahansa Suomessa järjestettävään ralliin, sillä liki jokaisessa kilpailussa on 1400 Trophy autoille oma luokka. Toki luokan puuttuminen ei välttämättä ole este osallistumiselle.