Vanha juniorimestari kirittämään Rally Trophy -sarjalaisia
Viivalle on saatu hieno määrä 1400 Trophy ja V1600 autoja, yhteensä 54 kappaletta! Rally Trophyn koko kärkiviisikko; Jarko Mäkelä, Henri Hokkala, Lauri Joona, Pasi Laaksomaa ja Mika Ruohio ovat kaikki mukana taistelemassa sarjapisteistä.

1400-luokassa kesäkeliin tuntumaa Defa-rallista hakivat Jani Luhtaniemi, Mikke Yrjölä, Jari Pouttu, Riku Rantasalo sekä Bjarne Baarman. Luhtaniemellä ja Yrjölällä vauhti oli kohdillaan, Rantasalon kärsiessä jarrumurheista ja Baarmannin totutellessa uuteen kilpuriin. Kärkiviisikon kolmikko Hokkala, Laaksomaa ja Ruohio eivät kuitenkaan ole jääneet lepäilemään vaan käyneet testailemassa kuka enemmän ja kuka vähemmän kilometrejä kerryttäneenä. Vaan eipä haastajat tähän lopu, sillä mukana on vuoden 1985 juniorimestari ja vuoden 1993 ison N-ryhmän Suomenmestari Juha Hellman, joka kotiteillään Poloinensa on ylivoimainen kilpailun ennakkosuosikki. Myöskin viime vuoden sarjassa vauhtinsa osoittanut Markku Artjoki on Polonsa kanssa kiusaamassa kanssakilpailijoita.

Vakio 1600-luokassa Defa-rallissa kovan taistelun kävivät Tuomo Vanhala ja Jerry Heinonen. Jeremias Raitanen oli kolmas ja nämä kaikki kolme ovat mukana myös nyt. Lauri Joona haki samassa kisassa tuntumaa BMW:n ratissa ja Jarko Mäkelä puolestaan helatorstaina ajetusta seurakilpailusta, joten tiukkaa tulee kilpailu olemaan myös tässä luokassa.

Ensimmäinen kilpailija starttaa matkaan 13.01 Teijo-Talojen talotehtaalta, joka toimii myös kilpailukeskuksena. Maaliin samaan paikkaan ensimmäisiä odotellaan puoli seitsemän aikoihin illalla. Online tulokset löytyvät mut-palvelun sivuilta, http://www.mut-palvelu.fi/

Kuvassa Juhan poika Kalle voittovauhdissa samaisessa kisassa vuonna 2014. Tällä kertaa Kalle istuu kartturin paikalla.